Хеан Бланко: ЦСКА е голям клуб – Sportonline.bg
Sportonline.bg

Хеан Бланко: ЦСКА е голям клуб

heanblankoyyyyy
Хеан Бланко: ЦСКА е голям клуб

Снимка: topsport.bg

Имах шанса да отбележа четири гола, но идеята ми е да вкарам много повече

Нападателят на ЦСКА Хеан Бланко даде интервю пред изданието от родината си „La Opinión“. Колумбиецът сподели, че е щастлив в клуба и не е на „Армията“ заради пари.

„Дойдох България не толкова заради парите, колкото за да науча повече. Щастлив съм тук, това е едно красиво преживяване, от което трябва да се възползвам и знам, че ще науча много“, обясни Бланко.

„ЦСКА е голям клуб, бил е 31 пъти шампион в лигата и 20 пъти е печелил Купата. Футболът е един и същ по цял свят, разликата е само в традициите. Тук, например, е малко по-силов, но винаги трябва да се учиш и аз точно това правя“, допълни колумбиецът.

„Имах шанса да отбеляжа четири гола, но идеята ми е да вкарам много повече, за да стана абсолютно необходим за отбора“, сподели амбициите си Бланко.

„Какво ми липсва от Колумбия? Семейството, макар че сме в постоянен контакт. Също разликата от осем часа и традициите. Храната не е проблем, почти същата е“, завърши нападателят.Още по темата

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>