Sportonline.bg

Красимир Иванов: Искахме да намерим човек, който има желание да работи

krassimirivanov
Красимир Иванов: Искахме да намерим човек, който има желание да работи

Снимка: Официален сайт на Левски

Отношението на Делио Роси към детайла изигра важна роля в преговорите

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира в предаването „Домът на футбола“ назначението на новия старши треньор на „сините“ Делио Роси, както и какви са поставените цели пред отбора за настоящия сезон.

„Искахме да намерим човек, който да има желание да работи, защото търсим промяна в отбора. Бяхме впечатлени от желанието на Делио Роси да работи с клуба. Бих казал, че отношението му към детайла – да посети стадиона, да се запознае с Левски изигра важна роля в преговорите. Ще има културно предизвикателство пред него. Тук идва и моята роля – той да получи подкрепа на всяко ниво, за да може да осъществи идеите, които има за развитието на отбора. Важното е, че намерихме достатъчно пресечни точки с него. Смятам, че разходите за Делио Роси са оправдани. За нас това не е разход, а инвестиция, но в никакъв случай не е рискова инвестиция. От страна на ръководството той е получил кредит на доверие. Предполагам, че феновете искат бързи резултати, въпреки че самият Роси каза, че не може да се очаква мигновен прогрес.

Нашата цел е да се борим за титлата и Купата на България. Не сме се отказали от тези цели и се стремим към тях и през този сезон. За по-големи цели не сме говорили. Има предизвикателства, но ние ги обичаме. Радвам се, че има силна конкуренция. В интересите на спорта е да имаме силно първенство.

Със собственика Спас Русев сме направили планове за наличието на подходящо финансиране. Разходите за трансферите бяха предвидени в бюджета. Задълженията на Левски се управляват. Не търсим рязкото им намаляване. Внимателни сме да не допускаме нови грешки, но и инвестираме в клуба. В краткосрочните ни цели не влиза завършването на козирката. Не сме го въвели като цел до края на годината. Полагаме усилия през зимния сезон да съхраним състоянието на сектора“, каза Иванов.Още по темата

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>