Sportonline.bg

Густаво Кулма: Чувствам се добре в ЦСКА

gustavokulma
Густаво Кулма: Чувствам се добре в ЦСКА

Снимка: cska.bg

Бих желал един ден да играя в Милионариос

Крилото на ЦСКА  Густаво Кулма бе гост в понеделник на колумбийската телевизия Win Sports, която държи тв правата за местното първенство. Кулма говори за престоя си на „Българска армия“ и своите намерения. Густаво е чакан от „червените“ директно на лагера в Австрия, пише „Тема Спорт“.

„Бих желал един ден да играя за Милионариос, защото това е един велик клуб. Ще бъде чудесно, бих се радвал да се завърна в колумбийския футбол“, признава Кулма. „В същото време се чувствам добре в ЦСКА. Имам договор с клуба и искам да го изпълня, да завърша престоя си по най-силния начин и да остава следа в България. След това вече ще мисля за още по-голям отбор“, добавя крилото.

„Адаптацията ми в България бе много трудна. В тази страна може да стане доста студено, а езикът е сложен. Чак когато научих английски, ми стана малко по-лесно. Нямах проблеми обаче да се приспособя към местния футбол. Темпото е много добро, има и много битка, но технически първенството отстъпва на колумбийското. Заплатите са на нормално равнище, не са много високи. И все пак, ако плаща възнаграждения като в България, колумбийски отбор би се справял доста добре в Южна Америка“, казва още Кулма.

„Имам една забавна случка от София. Тук, в Колумбия, не плащаме за паркинг. Но в България е обратното. Веднъж слязох, за да си купя храна, и когато се върнах, ми бяха сложили скоба на гумата“, разказва Кулма.Още по темата

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>