Sportonline.bg

Люис Хамилтън: Формула 1 е изостанала

luishamilton
Люис Хамилтън: Формула 1 е изостанала

Снимка: btv

Лудост е да знаем, че има места по света където тя още не е позната

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън се изказа остро срещу настоящото ръководство на надпреварата и определи състезанията при най-бързите пилоти като „заседнали в каменната ера“.

„Наистина, Формула 1 е като заседнала в каменната ера, ако се сравни с Националната футболна лига. Опитваме се да ги догоним, но това е дълъг процес. Дали пилотите ще бъдат питани относно бъдещето на спорта? Ами дотук нямаше подобно нещо, не очаквам внезапна промяна.

Задачата пред Чейс Кери е тежка – той е тук от едва 2 години, преди него не ни бяха разрешени социални медии. Бърни Екълстоун ги считаше за маловажни.

Много бавен процес е излъчването на състезания от Формула 1 да обхване целия свят. Лудост е да знаем, че има места по света, където тя още не е позната, а въпреки това е разпространена глобално и се предава по телевизията. Има още много за вършене, а „Либърти Медия“ правят верните стъпки”, завърши Хамилтън.Още по темата

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>