Sportonline.bg

Юрген Клоп: Коутиньо не се продава

klop
Юрген Клоп: Коутиньо не се продава

Снимка: btv

Искаме да запазим нашите играчи

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е категоричен за пореден път, че „мърсисайдци“ не са склонни да се разделят със своята бразилска звезда – Филипе Коутиньо.

Както стана ясно днес, „червените“ са отхвърлили и третата оферта на Барселона, която бе на стойност 85 милиона евро плюс 15, които ще бъдат получени под формата на бонуси.

„Ливърпул не е клуб, който трябва да продава. Затова няма значение колко са готови да платят от Барселона. От финансова гледна точка нямаме поставена граница, при достигането на която да сме готови да го пуснем. Няма цена, на която да склоним. Нашата цел е да имаме възможно най-добрия състав, така че искаме да запазим нашите играчи и да привлечем нови такива. Това е нашият план.

В днешни дни няма футболист на планетата, който да бъде недосегаем, но един трансфер е въпрос и на време и на това дали ще имаш възможност и необходимост да реагираш на него. Ние обаче не трябва да мислим за това само заради желанието на един клуб. Не сме в такава ситуация“, заяви Клопо пред „Sky Deutschland“.Още по темата

Коментари