Стамен Белчев одобрил бразилски талант – Sportonline.bg
Sportonline.bg

Стамен Белчев одобрил бразилски талант

stamenyyyyy
Стамен Белчев одобрил бразилски талант

Снимка: btv

Скаути са го наблюдавали в Бразилия

ЦСКА е набелязал бразилски талант, притежаващ страхотна техника, разбра Блиц. „Червените” следят младока от близо два месеца и вече са влезли в контакт с него и с клуба, където се подвизава.

Треньорът Стамен Белчев е гледал изявите му на записи, а скаути са го наблюдавали на живо в периода между 10 и 20 януари.

На този етап обаче от Борисовата градина не желаят да разкриват каквито и да е подробности за момчето. Единственото, което се знае, че футболистът е на 18 години, играе като офанзивен халф и притежава брилянтен дрибъл плюс голяма бързина.

ЦСКА ще се опита да привлече момчето през лятото, но не е изключено да бъде подписано предварително споразумение. На този етап е по-вероятно талантът да пристигне на „Армията” със статут на преотстъпен, но не е изключен и вариантът „червените” да откупят правата му.Още по темата

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>