Sportonline.bg

Дешан: Франция не е сред фаворитите за световната купа

deschamps
Дешан: Франция не е сред фаворитите за световната купа

Снимка: btv

Португалия,Германия и Бразилия са пред нас

Франция не е сред фаворитите за световната купа, намекна селекционерът на националния отбор Дидие Дешан след победата с 2:1 над Беларус в последния мач от група „А“.

Той заяви, че Португалия, Германия и Бразилия са доста по-напред в обиграването на съставите си и „петлите“ трябва да наваксват, за да бъдат конкурентноспособни в Русия догодина.

„Направихме някои неща много добре, но други не успяхме да контролираме. Случваше ни се и в предни мачове от квалификациите да не владеем напълно играта.

Като цяло разполагаме с много амбициран състав, но мога да се сетя само в Европа за два отбора, които са пред нас (Португалия и Германия), както и един в Южна Америка (Бразилия)“, каза той.

„Нужно е време, за да намерим правилния баланс в състава ни. На моменти изглежда, че не затрудняваме максимално съперниците ни, а това е аспект от играта, който трябва да усвоим възможно най-скоро“, добави 48-годишният селекционер.Още по темата

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>